Tämä suomalaisten velan muoto kasvaa koko ajan eikä siitä puhuta paljon

1990-luvun alusta lähtien olemme kuulleet hyvin paljon puhetta, kirjoituksia ja muita varoituksia ja synkeitä arvioita siitä, miten suuri Suomen valtion velka on ja kuinka hallitsemattomasti se kasvaa. Näihin ajatuksiin ovat myös kuuluneet varoittelut siitä, miten taloutemme ja suomalainen elämänmuotomme on kestämättömällä pohjalla, jos velkaantumisemme annetaan jatkua samanlaisena ja miten suurten ikäluokkien sairaanhoito ym. kulut lisäävät tulevaisuuden menopaineita entisestään jne.

Valtion velan suuruutta on konkretisoitu jakamalla kokonaisvelkamäärä Suomen asukasluvulla ja osoittamalla siten, kuinka paljon valtion velkaa on per henkilö. Viimeisen kymmenen vuoden aikana jotkut kansalaiset ovat myös luoneet velkakellosivuston, joka osoittaa suomalaisten valtion velan kasvun minuutti minuutilta ja tunti tunnilta eli valtion velan kasvun reaaliajassa.

On kuitenkin olemassa eräs velan laji, joka on valtionvelkaakin merkittävämpi. Tästä velan muodosta ei puhuta paljon suomalaisten keskuudessa, vaikka tämä suomalaisten velan muoto kasvaa joka päivä. Tämän velanmuodon nimi on syntivelka. Se syntyy kun teet mitä tahansa pahaa tai mitä tahansa Jumalan tahdon vastaista. Syntivelka on sinun velkaasi Jumalalle eli vastaat siitä henkilökohtaisesti hänelle.

Syntivelkaasi et voi kuolettaa millään tai maksaa sitä takaisin: et rahallasi, et omaisuudellasi, et hyvillä teollasi tai suorituksillasi. Jumalan silmissä kaikki maksutapasi ovat tyhjänveroisia ja todellisuudessa myös saastaisia. Lisäksi joka päivä kun elät synnissä, kasvaa syntivelkasi suuremmaksi.

Saatat kysyä, että mitä sitten jos minulla on syntivelkaa enkä pysty maksamaan sitä takaisin? Niin kuin tiedämme jo arkielämästä, ei velanmaksusta pääse siitä laistamasta vaan velkojasi pyrkii määrätietoisesti siihen, että maksat velkasi tai että hän saa korvauksen/hyvityksen velastaan sinulta. Lisäksi velanmaksun pakeneminen sytyttää velkojan vihan velallista kohtaan ja niin myös tapahtuu syntivelan tapauksessa, jolloin syntisen päälle tulee Jumalan viha.

Miten Jumala saa sitten maksun syntivelastasi? Vaihtoehtoja on vain kaksi: Jos satut kuolemaan synneissäsi tai syntivelkasi kanssa, tuomitsee Jumala sinut kuolemasi jälkeen viimeisellä tuomiolla syntivelkasi ja sen suuruuden mukaan iankaikkiseen rangaistukseen eli helvettiin. Tässä tuomiossasi syntivelkasi suuruus määrittelee tuskasi ja rangaistuksesi ankaruuden helvetissä. (Toki kriteereitä on monia, mutta niitä ei ole tarkoituksenmukaista tässä käydä läpi). Jos satut taas kuolemaan Jeesuksessa, niin kuolemasi jälkeen Jumala laskee syntivelkasi olevan maksettu tai kuitattu ja saat viettää iäisyyden taivaassa Jumalan kanssa.

Jumala ei halua kenenkään kokevan 1) vaihtoehtoa ja hän lähetti siksi ainoan poikansa maan päälle maksamaan Golgatan ristillä syntivelkasi. Eikö olekin suurta rakkautta sinua kohtaan? Velkojasi lähetti arvokkainta, mitä hänellä on eli ainoan poikansa maan päälle toimittamaan maksusuorituksen sinun veloistasi, että voisit olla vapaa niistä iankaikkisesti.

Jumala on hyvin pitkämielisesti odottanut koko elämäsi, että kääntyisit häneen puoleensa ja ottaisit uskossa vastaan Jeesuksen sinulle järjestämän syntivelkojesi maksun ja pääsisit niin vapaaksi veloistasi. Älä jätä tänään mahdollisuutta ottaa syntivelkasi nollausta vastaan ja aloittaa uutta velatonta elämää Jeesuksessa.

 

veikkamattila1

Kristitty arvokonservatiivi ja vankkumaton uskonnonvapauden ja sananvapauden puolustaja. Kaikenlaisen totalitaristisen ajattelun kriitikko. Maatalous- ja metsätieteiden maisteri, MMM vuosimallia 2018.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu