Haluaako eduskunta tehdä Salatut Elämät-maailmasta totta?

Äitiyslakikansalaisaloitteesta päätetään ihan kohta eduskunnan suuressa salissa. Enemmistö lakivaliokunnan jäsenistä kannattaa aloitteen hyväksymistä. Kuitenkin äitiyslakikansalaisaloitteessa on käsittämättömiä kohtia, jotka ovat terveen järjen vastaisia:

1. Kansalaisaloite rinnastaisi lapsen biologisen äidin puolison juridisesti samanveroiseksi ÄIDIKSI eli laki ei näkisi äitien välillä mitään eroja. Tämä osaltaan muokkaa koko äitiyden käsitteen uusiksi eli se erotetaan biologiasta (onko se sitten filosofinen?). Samantien on hyvä täsmentää, että lapsella voi olla vain yksi oikea äiti, joka on hänet synnyttänyt nainen, mutta lapsella voi kuitenkin olla myös sijaisäiti, isoäiti tai adoptioperheen äiti, mutta kukaan heistä ei ole hänen biologinen äitinsä. Jos joku väittää, että lapselle voi olla enemmän kuin yksi oikea äiti, voidaan kysyä, kuinka monessa kohdussa lapsi kasvoi tai kuinka moni äiti synnytti lapsen: oliko heitä yksi, kaksi vai kolme?

2.Kansalaisaloite mahdollistaisi tunnustavan äidin perua äitiydensä. Sanon uudestaan: PERUA äitiydensä. Jokainen tavallinen kansalainen Suomessa tajuaa, että äitiys on pysyvä ja elinikäinen asia, joka kerran alettuaan ei voi kumoutua tai peruuntua millään juridisella päätöksellä. Se ei ole asia, jonka voidaan nuijaa kopauttamalla päättää olemaan niin tai näin kulloistenkin asianomaisten oikkujen mukaan. Vaikka kuinka äiti haluaisi katkaista yhteydenpitonsa lapseensa, ei hän voi koskaan päästä tosiasiaa karkuun omasta äitiydestään.

3.Kansalaisaloite riistäisi lapselta oikeuden isään: Laki mahdollistaisi lapselle kaksi äitiä, muttei yhtään isää. Mikäli lapselle vahvistettaisiin kaksi äitiä, hänelle ei voitaisi myöhemmin vahvistaa isää, vaikka biologiset vanhemmat sekä lapsi sitä myöhemmin haluaisivat. Mikäli kansalaisaloitteen mukainen ehdotus hyväksytään, hedelmöityshoitoja voitaisiin antaa naispareille ainoastaan sellaisilla sukusoluilla, joiden luovuttajan isyyttä ei voida vahvistaa. Toisin sanoen kansalaisaloite ja sen suunnittelijat oikein pyrkivät tilanteisiin, joissa lapsen ihmisoikeus omaan isään on viety ja yhteiskuntaan, jossa isättömyys on vielä yleisempää kuin nykyään.

Nämä kansalaisaloitteen ehdotukset ja tavoitteet ovat suoraan kuin suositun ”Salatut Elämät”-draamasarjan maailmasta: Lapsella onkin yhtäkkiä kaksi ensisijaista äitiä, toinen äideistä voi yhtäkkiä ilmoittaa, ettei olekaan syntyvän lapsen äiti, jos niin haluaa, ja lapsen synnyttänyt äiti muuttaakin itsensä isäksi….

Jos eduskunnan enemmistö hyväksyy kansalaisaloitteen, se harjoittaa ”Salatut Elämät”-politiikkaa. Toisin sanoen kansalaisaloitetta kannattavat kansanedustajat pyrkivät tekemään ”Salatut Elämät”-maailmasta mahdollisimman totta Suomessa vuonna 2018.

 

 

veikkamattila1

Kristitty arvokonservatiivi ja vankkumaton uskonnonvapauden ja sananvapauden puolustaja. Kaikenlaisen totalitaristisen ajattelun kriitikko. Maatalous- ja metsätieteiden maisteri, MMM vuosimallia 2018.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu