presidentti Sauli Niinistö, kannatatteko lapsen oikeuksia isään ja äitiin?

Arvoisa Herra tasavallan presidentti ja presidentinvaaliehdokas Sauli Niinistö,

olen saanut ilokseni lukea lehdistä tulevasta perheonnestanne ja siitä, miten teistä tulee kolmannen kerran isä. Ensimmäisen kerran asemanne isänä ei varmasti ollut helppo, kun menetitte vaimonne Marja-Leenan traagisesti kolarissa vuonna 1995. Onneksi selviydyitte tästä menetyksestä ja onnistuitte olemaan isä pojillenne Nuutille ja Matiakselle. Todistitte myös omalla kohdallanne, että lapset voivat selviytyä ja löytyy paikkansa elämässä huolimatta äitinsä äkillisestä poismenosta.

HS:n vaalikoneessa olette täysin samaa mieltä väitteen kanssa, että homo- ja lesbopareilla pitää olla samat avioliitto- ja adoptio-oikeudet kuin heteropareilla ( kysymys 21/30). Perustelette samaa mieltä olemistanne sillä, että kaikille kuuluvat samat oikeudet. Oletteko kuitenkin miettinyt asiaa tarkemmin, lapsen oikeuksien kannalta? Luulisi teidän jo elämää nähneenä ja tuntevana tietävän, että avioliiton keskeinen idea on turvata lapsille oikeus tuntea vanhempansa ja ensisijaisesti saada kasvaa omien biologisten vanhempiensa kanssa, mikäli se ei vain ole räikeästi ristiriidassa lasten edun kanssa. Onhan avioliiton ytimessä kyse ensisijaisesti lasten oikeuksista eikä aikuisten oikeuksista.

Olette varmasti kuulleet jostakin näistä seuraavista asioista: TV-ohjelmat, joissa aikuiset lapset etsivät biologisia vanhempiansa aikaansa ja varojansa säästelemättä, tai ne sadat tai jopa tuhannet suomalaiset miehet, jotka vielä vanhoina raavoina miehinä itkevät puuttuvan isän jättämää aukkoa, tyttöjen ja naisten poissaolevan isän tuskasta puhumattakaan.

Isättömyys (joskus äidittömyys) on valtava ongelma yhteiskunnassamme ja suunniteltuna lasten elämässä se tekee vielä enemmän kipeää kuin vahingossa tai onnettomuuden kautta seuranneena. Kannattamalla sukupuolineutraalia avioliittolakia ja homojen ja lesbojen adoptio-oikeuksia ette edistä lasten todellisia ihmisoikeuksia omiin vanhempiinsa, vaan kapean vähemmistön ja eturyhmän raadollista oman edunajamista.

Olen vilpittömästi iloinen, että oman syntymättömän lapsenne kohdalla lapsen oikeudet tulevat toteutumaan ja lapsenne saa kasvaa hänelle maailman parhaimpien vanhempien kanssa, teidän ja vaimonne Jenni Haukion kanssa. Ettekö arvojohtajana soisi tämän saman oikeuden toteutuvan myös muiden suomalaisten lasten ja nuorten elämässä?

 

 

 

 

 

veikkamattila1

Kristitty arvokonservatiivi ja vankkumaton uskonnonvapauden ja sananvapauden puolustaja. Kaikenlaisen totalitaristisen ajattelun kriitikko. Maatalous- ja metsätieteiden maisteri, MMM vuosimallia 2018.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu