veikkamattila1 The battleline between good and evil runs through the heart of every man.

Rakkauden nimissä

Suomessa kuulee nykyään mitä erinäisempää puhetta rakkaudesta. Monet julistavat rakkauden voittoa ja useista rakkaus riittää tekemään asioista suloista, kaunista ja aitoa. Lukemattomilta toimittajilta, järjestöihmisiltä, julkisuuden henkilöiltä ja politiikoilta kuulemme, miten rakkauden on oltava mahdollisimman vapaata ja mahdollisimman rajoittamatonta. Heistä tuo kahden aikuisen ihmisen välinen ihanan jalo tunne murtaa kaikki esteet, muurit ja vastustuksen tieltään, ja nostaa itsensä ihmisten onnen keskipisteeseen. Heistä monet julistavatkin avoimesti uutta uskontunnustustaan: Rakkaus on Jumala!

Kun yhteiskuntamme on täynnä tämänkaltaista rakkauspuhetta, on hyvä tarkastella, mitä kaikkea rakkauden nimissä voidaankin tehdä:

 1. Rakkauden nimessä mies kuluttaa häneen rakastuneen naisen rahat oman leveään elämäänsä.
 2. Rakkauden nimissä aviomies pettää vaimoaan ja jättää hänet lähtien vieraan naisen perään.
 3. Rakkauden nimissä lesbopari teettää poikalapsen ja suunnitelmallisesti erottaa hänet isästään ja kasvattaa hänet ilman tätä.
 4. Rakkauden nimissä äiti antaa lapsensa huostaan, jotta hänellä olisi enemmän aikaa omalle rakkauselämälleen.
 5. Rakkauden nimissä homopari ostaa munasolun, vuokraa köyhältä kehitysmaalaiselta naiselta hänen kohtunsa ja vie lapsen synnyttyä hänet tältä naiselta.
 6. Rakkauden nimissä isä hylkää lapsensa ja lähtee rakastajansa matkaan niin, että hänen tyttäristään tulee myöhemmin teiniäitejä ja pojistaan rikollisia.
 7. Rakkauden nimessä mies jättää jälkeensä tusinan lapsia viiden eri naisen kanssa ja jatkaa matkaansa seuraavaan maahan etsimään uusia kutuapajoita.
 8. Rakkauden nimissä prostituoitu makaa satojen aviomiesten kanssa ja on osallisena aiheuttamassa kymmenien perheiden hajoamista.
 9. Rakkauden nimissä äiti murhaa syntymättömän vauvansa omaan kohtuunsa, koska lapsen isä painosti äitiä vedoten heidän väliseen rakkauteensa.
 10. Rakkauden nimissä isoäiti ja pojanpoika, isä ja tytär tai veli ja sisar menevät vihille.
 11. Rakkauden nimissä heteromies tartuttaa 40 naiseen sukupuoliyhteydessä AIDS:n tai homomies 40 mieheen.

Kuitenkin, mikäli yhteiskunnassamme olevaa rakkauspuhetta uskominen, ei näissä tapauksissa ole mitään vikaa, vaan meidän on yhdyttävä samaan huutoon: ”All you need is love. Sweet love.”

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat